En tredjedel av vänstra pekfingernageln är borta... Det gör ont! Dunkar ganska taktfast. Det öppna såret har fått en svagt gul nyans... Frågan är om det är vackert eller farligt? Baddade med klorhexidin - droppade sen på och lät såret självtorka. Shelflifen på klorhexidinet hade gått ut för något år sen. Spelar det någon roll tro?
Just vänsterpekfinger lever farligt på alla som jobbar i kök. Helt omöjligt att kommaihåg hur många gånger jag skurit av nageln... jobbigast är när man inte hittar biten som blivit avskuren. Inte kul att servera den salladen!
Denna gången skar jag kött. 6 kg. Och nageln åkte av någon gång efter 3,5 kg. Det var lätt att hitta biten som gick av - den ju var stor. Men jag slängde allt jag hade på skärbrädan iallafall!
2 kommentarer:
Oöäk. Vad äckligt det lät.
fyra nyanser av... gult!
Skicka en kommentar