torsdag, oktober 18, 2007

Vaccin

Hej alla mina vänner! (speciellt hej till I.G. - som påminde mig i helgen att jag har en blogg som ligger och skrotar helt ensam..)

För tillfället är jag helt in snöad (smord) på smör. Vi håller på med produktutveckling och vi har bestämmt oss för att lyfta fram det svenska äkta smöret. Typ bordssmör/ skådesmör/ smör som är vackert att ta fram till en buffé... Vad tror ni om det??

Ett litet samtal från vårt middagsbord har jag tänkt att referera:
Edvin: När jag blir stor ska jag uppfinna vegremover. (Han tycke ofta att det är för mycke grönsaker iblandad i maten...)
Thomas: Jag ska uppfinna on-off knapp på barn och eventuellt en volymknapp med. (Ja, han tycker barnen låter för mycket... och att de pratar om dataspel och fantasyböcker stup i kvarten...)
Alfred: Och jag ska uppfinna ett vaccin till pappor så de mognar och sen ett serum mot elaka kommentarer... (Han tycker att Th är lite väl barnslig och irriterande...)
Ja, sånna här samtal kan vi ha vid vårt middagsbord...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag längtar tills jag också har ett samtal vid middagsbordet att referera till...

Anonym sa...

Jag kommer inte ihåg alla samtal jag skulle kunna referera till, men många goda skratt har det blivit genom åren, fast även tråkiga miner och kommentarer. Man får ta det onda med det goda.

Anonym sa...

jag och tjollen har många trevliga samtal.

jag: vill du ha mat?
tjollen: mjau!

jag: eller vill du ut på balkongen?
tjollen: mjau!

jag: tjollen, du är så söt!!
tjollen: mjau!

snacka om enstavigt.
och att vi har kommunikationsproblem. men det verkar ju dom flesta ha. och jag brukar ju förstå vad han vill...tillsist i alla fall...!

Kstina sa...

ja, det är kul att höra andras tankar. Edde kommenterade en tjej som inte ville hitta på något på helljus: Hon e en riktg "förtids-fjortis"
Mjau på er!