torsdag, januari 04, 2007

Raggmunkar och bacon

blir det idag till fika/middag/kvällsmat. Vi sov såååå länge att det bara är att acceptera att man inte hinner alla mål mat som brukas.. Det var mkt trevligt att träffa alla i Ö-a igår. Det känns ganska overkligt att S ska vara borta så länge som ca 2,5 år... Det krävs ju nästan en resa. Men ibland kanske man inte ses så ofta ialla fall. Tänker på vissa kompisar och släktingar. När man träffas så känns det konstigt att man inte ses oftare och så går det nått år eller två och så träffas man och tänker samma tanke igen. (Varierat!)
Måste få rekomendera en bra bok: "Självkänsla nu!" av Mia Törnblom. Mkt bra! Men det tar tid att läsa den. Om man vill "göra" det som står i boken alltså. Och det vill man ju! Finns i pocket för ja, typ, 55kr. Den är värd att ägas.
Var och tittade i F:s lägenhet igår! Blev mkt förvånad. (Här visas nu vad jag tror om unga killars inredningstalang....) Han har super bra smak. Mkt vackert inrett med tanke bakom. Kul Fille!!
Hemma har Th och A tömmt A:s rum och börjat fixa. De har kommit till spckling och slipning. Kanske kan de börja måla imorgon... får se. Han funderar över vilken färg det ska bli. Är lite inspirarad av klotter. Och då behövs väl en mkt disktret färg i bakgrunden. Själv tycker jag att han ska "klottra" på lösa plank som sen kan sättas upp som tavlor...
Ska hem och baka syltgrottor - värdar i kapellet på lördag.

Inga kommentarer: